Fremgangsmetode

Udskriv

Mørdej

Kom alle ingredienserne til mørdejen i en foodprocessor og kør dem sammen til en fast dej. Stil dejen på køl i minimum 30 min. Rul dejen tyndt ud og kom i den 2 smurte tærteforme. Dæk dejen med bagepapir og fyld tørrede bønner eller lignende i. Forbag bunden i ovnen.

Fyld

Skyl, rib og snit grønkålen fint. Varm olivenolien i en tykbundet gryde og rist løgene til de er let brunede og møre. Tilsæt grønkål, hvidløg og estragon og sauter et par minutter, til kålen er mør. Blend æggene luftige med mælken og tilsæt friskrevet muskatnød, salt og peber. Hæld æggeblandingen i gryden sammen med kålen og vend det hele sammen med quinoa. Kom æggeblandingen i de forbagte bunde. Bag tærterne i ovnen.

Peberodsskum

Pisk fløden til et meget let skum og vend de øvrige ingredienser i.

Forbagning

Ca. 20 min. ved 175°.

Bagning

30-35 min. ved 175°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 17140 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 15 %
Kulhydrat: 36 %
Fedt: 49 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Mørdej

Fyld

Peberrodsskum

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.