Fremgangsmetode

Udskriv

Hytteostcreme

Kør hytteosten glat på en foodprocessor. Tilsæt flormelis, majsstivelse og vaniljesukker. Smag til. Stil cremen tildækket i køleskabet ca. 1 time - eller til ceme har sat sig.

Bund

Pisk sukker og olie sammen og tilsæt æggene et ad gangen - pisk godt ind imellem. Bland mel, natron, krydderier og salt i dejen. Vend rodfrugter og rugbrød i til sidst. Smør dejen ud på bagepapir i en firkant (ca. 25x25 cm). Bag bunden i ovnen.
Læg kagen omvendt på et stykke bagepapir og træk det andet bagepapir af kagen, så bunden af kagen vender opad. Smør straks kagen med tyttebærsyltetøj og derefter et tyndt lag hytteostcreme. Gem noget af cremen til pynt. Rul kagen stramt i bagepapiret og læg rouladen på køl nogle timer - gerne til dagen efter. Server kagen kold fra køleskabet.

Bagetid

12-15 min. ved 170°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 9450 kJ

Energifordeling:

Fiber: 17.8 g
Protein: 17 %
Kulhydrat: 58 %
Fedt: 25 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Hytteostcreme

Bund

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.