Fremgangsmetode

Udskriv
Kog den friske torskerogn i vand, salt og eddike i 5-10 min. Lad den køle af i væden - og gerne natte over. Fjern hinder og skind og mos torskerognen forsigtigt, så æggene falder fra hinanden.
Hak kapers, drueagurk og løg fint i en foodprocessor og kom det i en skål. Bland med sennep, fløde, mayonnaise, citronskal, -saft og dild. Vend gulerødder, agurk og radiser i - gem et par skefulde grønsager til pynt, evt. skåret i ultra tynde skiver og lagt i isvand, til de krøller flot op. Smuldr torskerognen i dressingen og vend det hele forsigtigt sammen. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Server som kold salat på rugbrød eller groft brød eller som sandwichfyld.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 7790 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 19 %
Kulhydrat: 53 %
Fedt: 28 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Tilbehør

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.