Fremgangsmetode

Udskriv
Kom vaniljekorn og -stang i en tykbundet gryde sammen med sukker, æggeblommer og maizena og pisk det godt sammen. Varm mælk, fløde og brændenælder op til kogepunktet. Tilsæt den varme fløde i en tynd stråle i æggeblandingen under kraftig omrøring. Hæld massen i en ren gryde og varm forsigtigt op under kraftig omrøring med træske. Rør indtil det tykner i ca. 2-3 min. Tag gryden af varmen og kom cremen i en skål. Stil cremen tildækket i køleskabet indtil servering.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 11150 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 5 %
Kulhydrat: 49 %
Fedt: 46 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.