Fremgangsmetode

Udskriv
Rist korianderfrøene i varm olie i ca. 1 minut. Tilsæt løg og steg til løgene er møre. Tilsæt tomat, hvidløg, sukker, salt og peber og lad det hele simre i ca. 15 minutter. Tilsæt saltede citroner og kog i yderligere ca. 10 minutter. Tilsæt persille og koriander og afkøl sovsen.
Bland de kolde rødbeder og den kolde sovs med dild og rødløg. Smag evt. til med flere krydderier. Sovsen må gerne være krydret og syrlig, så den skaber kontrast til de søde rødbeder. Salaten bliver kun bedre af at stå nogle timer før servering, eller lav den evt. dagen før.

Servering

Anret rødbederne på et stort fad og dryp med yoghurt, så den danner hvide striber i sovsen, men bland ikke så meget, at det hele bliver lyserødt. Top med radiser og ramsløg og server.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 4500 kJ

Energifordeling:

Fiber: 36.6 g
Protein: 14 %
Kulhydrat: 59 %
Fedt: 27 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.