Fremgangsmetode

Udskriv

Briochebrød

Rør alle ingredienserne, undtaget smør, sammen ved lav hastighed på en røremaskine. Øg hastigheden og kør den ca. 5 min. - eller til dejen er smidig. Skær smørret i mindre stykker og tilsæt den ad 3 omgange ved lav hastighed. Kør til smørret er rørt ud i dejen.
Smør 2 brødforme (á 1,5 liter). Del dejen i 2 lige store dele og form dem til flotte brød og læg dem i formene. Lad dem hæve til dobbelt størrelse. Bag brødene og lad dem køle af på en rist.

Gedeostcreme

Skær kanten på gedeosten væk. Rør gedeosten og flødeosten til en glat creme.
Kør skovsyren gennem en juicemaskine og blend skovsyre-juicen med æggeblomme og eddike. Tilsæt olie i en tynd stråle og kør cremen glat.
Skær gulbederne i brunoise og vend dem med olie, eddike, salt og peber.
Udstik runde skiver af briochebrødet, ca. 5 cm i diameter. Rist brødskiverne og top dem med gedeostecreme, skovsyrecreme og gulbedesalat. Pynt med frisk skovsyre og tørret oliven.

Bagetid

Ca. 35-40 min. ved 180° - til centrumstemperaturen er 96°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 9700 kJ

Energifordeling:

Fiber: 8.7 g
Protein: 13 %
Kulhydrat: 17 %
Fedt: 70 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Briochebrød med oliven - 2 hele brød

Gedeostcreme

Skovsyrecreme

Gulbedesalat

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.