Fremgangsmetode

Udskriv

Marinerede æbler

Skær æblerne i tern eller lav kugler med et parisiennejern. Vend æblestykkerne i sukker og citronsaft og vakuumer dem evt. i et par timer.

Ymer-is (til ismaskine)

Bland alle ingredienserne, med undtagelse af ymeren, og varm det op til 86° under omrøring. Lad blandingen køle ned et par timer. Tilsæt ymer og kør den på ismaskine.

Brunet smør-creme

Kog sødmælk, piskefløde, vaniljekorn og salt op og stil blandingen til side. Karamelliser sukkeret i en anden gryde og deglacér med fløden, når den er helt gylden. Legér blandingen med æggeblommer til 82°. Tilsæt hvid chokolade og husblas, og stavblend blandingen til chokoladen er smeltet. Blend til sidst den brunede smør i. Stil cremen på køl et par timer før brug.

Anretning

Kom den brunede smør-creme på tallerkenen, og anret æbler, citrontimian og ristede hasselnødder herpå. Placer ymer-isen på tallerknen og server.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 20160 kJ

Energifordeling:

Fiber: 11 g
Protein: 6 %
Kulhydrat: 52 %
Fedt: 42 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Marinerede æbler

Ymer-is (til ismaskine)

Brunet smør-creme

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.