Fremgangsmetode

Udskriv

Brunet smørcreme

Brun smørret til det har en gyldenbrun farve. Lad det afkøle. Pisk smørret let og luftigt. Pisk cremefraiche i smørret og smag til med salt og peber.

Grønkålchips

Riv grønkålen i små stykker og læg dem på en plade med bagepapir. Pensl med smeltet smør og drys med salt. Rist bladene i ovnen til de er sprøde.
Kog sellerien i letsaltet vand til den er mør.
Steg løg, hvidløg og kardemomme i smør. Tilsæt linser og bouillon og kog ved svag varme til linserne er bløde, men stadig har lidt bid. Tag linserne af varmen og lad dem afkøle. Smag til med eddike, salt og peber.

Servering

Vend linserne sammen med selleristave, rødløg og persilleblade. Server med toppe af brunet smørcreme og grønkålschips.

Bagetid

Ca. 5 min ved 160°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 14350 kJ

Energifordeling:

Fiber: 34.5 g
Protein: 10 %
Kulhydrat: 23 %
Fedt: 67 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Brunet smørcreme

Grønkålschips

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.