Fremgangsmetode

Udskriv

Sojamarineret laks - dagen før

Bring alle ingredienserne i kog og lad det koge til sukkeret er opløst. Lad marinaden køle helt af.
Kom lakseskiverne og marinaden i en plastikpose egnet til madvarer. Lad laksen marinere natten over i køleskabet.

Syltede rødløg

Bring sukker og eddike i kog, tilsæt løg og lad det simre i ca. 3 min. Tag dem op af marinaden og gem resten af marinaden til de syltede brunoise.

Syltede brunoise

Kom marinade og løg i en gryde og bring det i kog i ca. 3 min. og lad det køle af. Vend det sammen med de grønne tomater.

Loke sifon

Blend alle ingredienserne til en jævn konsistens. Kom det på en sifon flaske og tilsæt en patron.
Anret crudités af grønne tomater i bunden af 10 tallerkener, placer den marinerede laks herpå sammen med syltede løgskaller og brunoise. Afslut med Loke sifon og pynt.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 11690 kJ

Energifordeling:

Fiber: 14.2 g
Protein: 22 %
Kulhydrat: 16 %
Fedt: 62 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Sojamarineret laks - dagen før

Syltede rødløg

Syltede brunoise

Loke sifon

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.