Fremgangsmetode

Udskriv

Hos Kohberg ved vi, at bæredygtighed – og ikke mindst kampen mod madspild – også fylder rigtig meget i de professionelle køkkener landet rundt. Og hvad der kan lyde som en kedelig dagsorden, giver i stedet anledning til kreativitet og nytænkning af råvarer.

Har du for eksempel overvejet at forvandle dit tørre rugbrød til en lækker øllebrødsdessert? Eller har du tænkt på at bruge dine brødrester som croutoner til en lækker salat eller ymerdrys?

Her giver vi dig opskriften på øllebrød, der kan inspirere dig til at minimere madspild:

·         Rugbrødet smuldres og puttes i en gryde med vand, øl, vaniljestang og sukker

·         Brødet skal trække i ca. 10 min, og derefter koge ca. 10 min. Smag til med sukker

·         Til øllebrøden laves en ingefærflødeskum. Pisk fløde, flormelis og stødt ingefær godt sammen

·         Øllebrøden anrettes i 20 små portionsskåle og pyntes med ingefærflødeskummet og mynte

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Kohberg Bakery Group A/S
Kernesvinget
6392 Bolderslev
Danmark
4573646400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.