X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Nyhed til morgenbordet

Mini rustikke kartoffelstykker mix

Nyheden til morgenbordet byder på fire forskellige varianter af lækre mini kartoffelstykker. Fra mixkassen kan dine gæster, afhængigt af deres smag, vælge mellem Lyse Kartoffelstykker, Mørke Kartoffelstykker, Kartoffelstykker m. frø & kerner samt Kartoffelstykker m. græskarkerne.

De fire velsmagende varianter er alle bagt på vores sønderjyske bageri, hvor bagerne har bagt dem med speltsurdej, der giver en ekstra knasende sprød, rustik og smagfuld skorpe. Under den sprøde skorpe møder du en blød og saftig krumme. Det sprøde ydre og bløde indre går godt i spænd med alverdens topping og pålæg fra morgenbordet. I de mørke varianter af kartoffelstykkerne giver frø og kerner et dejligt spil til morgenbrødenes milde, bløde hvedesmag.

Mel er én af hovedingredienserne i vores mini kartoffelstykker, og derfor er de bagt med dansk mel. Det er et valg og vores måde at give tilbage til det samfund, som Kohberg har været del af i mere en 50 år. Samtidig er melet fra korn dyrket uden stråforkortere og uden sprøjtemidler med glyphosat.

Tø brødene op ved stuetemperatur i cirka en time inden servering, og bag dem i kun 2-4 minutter ved 200° C. Herefter er de klar til at sætte tænderne i. 

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Kohberg Bakery Group A/S
Kernesvinget
6392 Bolderslev
Danmark
4573646400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

26.03.2024

Månedens opskrift fra Kornets hus - Hveder

April månedens opskrift kommer fra Kornets Hus, som er Danmarks nye oplevelsescenter for korn og mad

25.03.2024

Nyhed! Mini Rustikke Kartoffelstykker Mix

Med vores nye mixkasse er der morgenbrød til enhver smag

25.03.2024

Nye Burgerboller med masser af smag

Forkæl dine gæster med vores nye burgerboller, der er udviklet med fokus på tidens trends

21.03.2024

Nyhed! Smørbagte snurrer

Forkæl dine gæster med vores nye Kanel- og Kardemommesnurrer, der er bagt udelukkende på smør.

14.03.2024

Paneret Isingfilet – glutenfri!

Et smagfuldt alternativ til traditionelle rødspættefileter

14.03.2024

Grønlandske torskeloins

Fra skånsomt, kystnært fiskeri hvor torsken fanges med garn eller line

11.03.2024

Valsemøllen lancerer nyhed til fagfolk: ”ferment – aktiv surdej”

I forbindelse med fejringen af 125-års jubilæum, lancerer Valsemøllen melblandingen ”Ferment – Aktiv