X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Nyhed til morgenbordet

Mini rustikke kartoffelstykker mix

Nyheden til morgenbordet byder på fire forskellige varianter af lækre mini kartoffelstykker. Fra mixkassen kan dine gæster, afhængigt af deres smag, vælge mellem Lyse Kartoffelstykker, Mørke Kartoffelstykker, Kartoffelstykker m. frø & kerner samt Kartoffelstykker m. græskarkerne.

De fire velsmagende varianter er alle bagt på vores sønderjyske bageri, hvor bagerne har bagt dem med speltsurdej, der giver en ekstra knasende sprød, rustik og smagfuld skorpe. Under den sprøde skorpe møder du en blød og saftig krumme. Det sprøde ydre og bløde indre går godt i spænd med alverdens topping og pålæg fra morgenbordet. I de mørke varianter af kartoffelstykkerne giver frø og kerner et dejligt spil til morgenbrødenes milde, bløde hvedesmag.

Mel er én af hovedingredienserne i vores mini kartoffelstykker, og derfor er de bagt med dansk mel. Det er et valg og vores måde at give tilbage til det samfund, som Kohberg har været del af i mere en 50 år. Samtidig er melet fra korn dyrket uden stråforkortere og uden sprøjtemidler med glyphosat.

Tø brødene op ved stuetemperatur i cirka en time inden servering, og bag dem i kun 2-4 minutter ved 200° C. Herefter er de klar til at sætte tænderne i. 

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Kohberg Bakery Group A/S
Kernesvinget
6392 Bolderslev
Danmark
4573646400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

03.07.2024

NYT FJERKRÆPÅLÆG FRA DELITASTE

Prøv vores 3 nye fjerkræpølser i skiver.

03.07.2024

Ny eksklusiv skinkeserie lavet af gris fodret med kastanjer

Delitaste lancerer ny serie af udsøgte salamier og serranoskinke af grise fordret med kastanjer.

24.05.2024

Bag italienske surdejs-klassikere med én grunddej

Kom godt rundt i det italienske brødunivers med Valsemøllens grunddej.

24.05.2024

Bagetips til en sprød og saftig sommer med ”Ferment – Aktiv surdej”

Valsemøllens bagere har udviklet en række opskrifter på sommerens lækre brød med afsæt i ”Ferment".

23.05.2024

Friske og sprøde opskrifter til sommeren!

Hos Good Food Group elsker vi at inspirere til nye og spændende retter.

06.05.2024

Nyhed! Vegansk Pepperoni

Et plantebaseret topping-alternativ til pizza, focaccia og panini

28.04.2024

Nyhed! HELLMANN’S Professional

Nu lanceres en Hellmann's særligt udviklet til det profesionelle køkken og de hårdeste applikationer

23.04.2024

Bliv klar til grillsæsonen!

Skyd sommersæsonen igang og indfør en ugentlig grilldag, som helt sikkert vil gøre dine gæster glade

23.04.2024

Nyhed: Beauvais Økologisk Grøntsagsburger

Orkla har netop lanceret en revolutionerende og planterig nyhed: Beauvais Økologisk Grøntsagsburger

26.03.2024

Månedens opskrift fra Kornets hus - Hveder

April månedens opskrift kommer fra Kornets Hus, som er Danmarks nye oplevelsescenter for korn og mad