Kohbergs Gyldenmask rugbrød er bagt med upcyclet maskmel - en helt ny type mel, der ikke bare giver en fantastisk smag, men som også er med til at upcycle ressourcer, der ellers ville gå til spilde.
Maskmel er baseret på mask - den kornmasse, der bliver tilovers, når man brygger øl. Når bryggeriet har trukket sukkerstofferne ud af kornene for at gære øllet, har de ikke mere at bruge kornene til - og det er masken. Mask består altså af det ”brugte korn” og skal ikke bruges i den videre brygning af øl og bliver derfor sorteret fra. Masken bliver presset, tørret og upcyclet til mel. Maskmel har en gylden farve og et højt indhold af proteiner og kostfibre. Alt efter øltype får smagen forskellige nuancer – men den kan bedst beskrives som fyldig og lidt nøddeagtigt.
Mask er en ideel ressource at upcycle: Det smager godt, der er meget af det – og som du vil kunne smage, bliver masken til en værdifuld ingrediens i Kohbergs nye lækre rugbrød. Hos Kohberg anvender vi maskmel fra Agrain®.
Gyldenmask Rugbrød er et saftigt, velsmagende rugbrød, bagt med rugkerner, hørfrø og maskmel. Maskmelet giver brødet karakter og spændende smagsnuancer.
Har du spørgsmål til nyheden?
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.
Kohberg Bakery Group A/S
Kernesvinget
6392 Bolderslev
Danmark
4573646400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet