X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Kohbergs Gyldenmask rugbrød er bagt med upcyclet maskmel - en helt ny type mel, der ikke bare giver en fantastisk smag, men som også er med til at upcycle ressourcer, der ellers ville gå til spilde.


Maskmel er baseret på mask - den kornmasse, der bliver tilovers, når man brygger øl. Når bryggeriet har trukket sukkerstofferne ud af kornene for at gære øllet, har de ikke mere at bruge kornene til - og det er masken. Mask består altså af det ”brugte korn” og skal ikke bruges i den videre brygning af øl og bliver derfor sorteret fra. Masken bliver presset, tørret og upcyclet til mel. Maskmel har en gylden farve og et højt indhold af proteiner og kostfibre. Alt efter øltype får smagen forskellige nuancer – men den kan bedst beskrives som fyldig og lidt nøddeagtigt.

Mask er en ideel ressource at upcycle: Det smager godt, der er meget af det – og som du vil kunne smage, bliver masken til en værdifuld ingrediens i Kohbergs nye lækre rugbrød. Hos Kohberg anvender vi maskmel fra Agrain®. 

Gyldenmask Rugbrød er et saftigt, velsmagende rugbrød, bagt med rugkerner, hørfrø og maskmel. Maskmelet giver brødet karakter og spændende smagsnuancer.

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Kohberg Bakery Group A/S
Kernesvinget
6392 Bolderslev
Danmark
4573646400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

24.05.2024

Bag italienske surdejs-klassikere med én grunddej

Kom godt rundt i det italienske brødunivers med Valsemøllens grunddej.

24.05.2024

Bagetips til en sprød og saftig sommer med ”Ferment – Aktiv surdej”

Valsemøllens bagere har udviklet en række opskrifter på sommerens lækre brød med afsæt i ”Ferment".

23.05.2024

Friske og sprøde opskrifter til sommeren!

Hos Good Food Group elsker vi at inspirere til nye og spændende retter.

06.05.2024

Nyhed! Vegansk Pepperoni

Et plantebaseret topping-alternativ til pizza, focaccia og panini

28.04.2024

Nyhed! HELLMANN’S Professional

Nu lanceres en Hellmann's særligt udviklet til det profesionelle køkken og de hårdeste applikationer

23.04.2024

Bliv klar til grillsæsonen!

Skyd sommersæsonen igang og indfør en ugentlig grilldag, som helt sikkert vil gøre dine gæster glade

23.04.2024

Nyhed: Beauvais Økologisk Grøntsagsburger

Orkla har netop lanceret en revolutionerende og planterig nyhed: Beauvais Økologisk Grøntsagsburger

26.03.2024

Månedens opskrift fra Kornets hus - Hveder

April månedens opskrift kommer fra Kornets Hus, som er Danmarks nye oplevelsescenter for korn og mad

25.03.2024

Nyhed! Mini Rustikke Kartoffelstykker Mix

Med vores nye mixkasse er der morgenbrød til enhver smag

25.03.2024

Nye Burgerboller med masser af smag

Forkæl dine gæster med vores nye burgerboller, der er udviklet med fokus på tidens trends

21.03.2024

Nyhed! Smørbagte snurrer

Forkæl dine gæster med vores nye Kanel- og Kardemommesnurrer, der er bagt udelukkende på smør.