X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Bagt i vores sønderjyske håndværksbageri

Smørbagte Kanel- og Kardemommesnurre

Vores nye snurrer er bagt udelukkende på smør. De har en fantastisk blød og svampet konsistens. Kombinationen af smør og sukker karamelliserer og giver ekstra dybde i smagen. Derudover har de masser af lækker velsmagende fyld. Vores dej er bagt med mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark. Så er det bagt i vores danske håndværksbageri af dygtige faglærte bagere.


Fås som Bake-off samt Tø & Servér. Med Tø & Servér sparer du tid og penge – og opnår ­fleksibilitet i køkkenet - uden at gå på kompromis med kvaliteten. Tø op, og sæt dem på bordet, uden at de lækre smagsnuancer går tabt.


Smørbagt Kanelsnurre (Tø & Servér), Smørbagt Kardemommesnurre (Tø & Servér), Kardemommesnurre med smør (Rå dej).

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Kohberg Bakery Group A/S
Kernesvinget
6392 Bolderslev
Danmark
4573646400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

26.03.2024

Månedens opskrift fra Kornets hus - Hveder

April månedens opskrift kommer fra Kornets Hus, som er Danmarks nye oplevelsescenter for korn og mad

25.03.2024

Nyhed! Mini Rustikke Kartoffelstykker Mix

Med vores nye mixkasse er der morgenbrød til enhver smag

25.03.2024

Nye Burgerboller med masser af smag

Forkæl dine gæster med vores nye burgerboller, der er udviklet med fokus på tidens trends

21.03.2024

Nyhed! Smørbagte snurrer

Forkæl dine gæster med vores nye Kanel- og Kardemommesnurrer, der er bagt udelukkende på smør.

14.03.2024

Paneret Isingfilet – glutenfri!

Et smagfuldt alternativ til traditionelle rødspættefileter

14.03.2024

Grønlandske torskeloins

Fra skånsomt, kystnært fiskeri hvor torsken fanges med garn eller line

11.03.2024

Valsemøllen lancerer nyhed til fagfolk: ”ferment – aktiv surdej”

I forbindelse med fejringen af 125-års jubilæum, lancerer Valsemøllen melblandingen ”Ferment – Aktiv