Fremgangsmetode

Udskriv

Læg de hvide bønner i blød natten over. Hæld vandet fra og skyld dem. Kom dem i en gryde og dæk dem med vand. Kog bønnerne under låg i ca. 30 min.

Kom bønnerne i en skål og mos dem groft med en gaffel. Rør olivenolie, presset hvidløg, citronsaft og hakket dild i. Smag til med salt og peber. 

Rist pinjekernerne gyldne på en varm tør pande og skær tomaterne i mindre stykker.

Optø og bag Kohberg Grov Gastro i ovnen ved 180 grader i ca. 2-3 min.

Fyld krølsalat, hvid bønnehummus, pinjekerner, tomater, løgringe og friske krydderurter i Kohberg Grov Gastro, og udskær i passende stykker. 

TIP! Spar tid og anvend forkogte hvide bønner fra dåse. 

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Kohberg Bakery Group A/S
Kernesvinget
6392 Bolderslev
Danmark
4573646400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.