X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Hos Kohberg forsøger vi altid at forbedre os og vores brød. Dét har ført til fem stærke optimerede opskrifter af vores 950 g frostrugbrød, så du kan tilbyde dine gæster en endnu bedre smagsoplevelse, når du serverer rugbrød til morgenmaden, frokosten eller aftenbuffeten.


Rugbrødet er noget af det, vi værner mest om. Derfor bruger vores bagere løbende deres håndværk og faglige ekspertise til at udvikle og optimere vores sortiment, så vi hele tiden leverer de bedste brød til dit behov og dine gæsters smagsløg.

For nylig har vores bagere været i udviklingsbageriet for at forfine opskrifterne på udvalgte brød i vores 950 g frostrugbrødsserie. Det betyder, at vores Kartoffelrugbrød, Solsikkerugbrød, Græskarrugbrød, Gulerodsrugbrød og Bagergårdens Øko Solsikke i bagepose har fået en ekstra tur i røremaskinen – og til sammen giver det en endnu stærkere serie af 950 g frostrugbrød.

Vi har forbedret saftigheden og mildheden, fornyet smagen, og så har vi ikke mindst skruet endnu højere op for kvaliteten, så du kan servere uimodståeligt rugbrød for dine gæster til alle dagens måltider. Som altid har vi haft fokus på de gode råvarer og bagt med dansk mel uden stråforkortere og glyphosat.

Alle vores rugbrød er bagt med surdej. Den helt rigtige surdej er vejen til det gode rugbrød, og vores rugsurdej er vores stolthed og en bagetradition, der bliver ved med at fungere. Det giver brødene smag, holdbarhed og karakter. ​​​​​​​Det kræver evner og viden at vurdere, hvornår en surdej er på sit bedste stadie, og det er den viden, der gør Kohbergs brød til noget helt unikt.

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Kohberg Bakery Group A/S
Kernesvinget
6392 Bolderslev
Danmark
4573646400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

24.05.2024

Bag italienske surdejs-klassikere med én grunddej

Kom godt rundt i det italienske brødunivers med Valsemøllens grunddej.

24.05.2024

Bagetips til en sprød og saftig sommer med ”Ferment – Aktiv surdej”

Valsemøllens bagere har udviklet en række opskrifter på sommerens lækre brød med afsæt i ”Ferment".

23.05.2024

Friske og sprøde opskrifter til sommeren!

Hos Good Food Group elsker vi at inspirere til nye og spændende retter.

06.05.2024

Nyhed! Vegansk Pepperoni

Et plantebaseret topping-alternativ til pizza, focaccia og panini

28.04.2024

Nyhed! HELLMANN’S Professional

Nu lanceres en Hellmann's særligt udviklet til det profesionelle køkken og de hårdeste applikationer

23.04.2024

Bliv klar til grillsæsonen!

Skyd sommersæsonen igang og indfør en ugentlig grilldag, som helt sikkert vil gøre dine gæster glade

23.04.2024

Nyhed: Beauvais Økologisk Grøntsagsburger

Orkla har netop lanceret en revolutionerende og planterig nyhed: Beauvais Økologisk Grøntsagsburger

26.03.2024

Månedens opskrift fra Kornets hus - Hveder

April månedens opskrift kommer fra Kornets Hus, som er Danmarks nye oplevelsescenter for korn og mad

25.03.2024

Nyhed! Mini Rustikke Kartoffelstykker Mix

Med vores nye mixkasse er der morgenbrød til enhver smag

25.03.2024

Nye Burgerboller med masser af smag

Forkæl dine gæster med vores nye burgerboller, der er udviklet med fokus på tidens trends

21.03.2024

Nyhed! Smørbagte snurrer

Forkæl dine gæster med vores nye Kanel- og Kardemommesnurrer, der er bagt udelukkende på smør.