Fremgangsmetode

Udskriv

Skold citrongræs og riv den. Bland ingredienserne til dressingen sammen.

Bag sandwichbollerne efter anvisningen og lad dem køle. Steg kødet og skær i tynde skiver. Halvér agurkerne, skrab kernerne ud, og skær dem i 5 mm tynde skiver. Snit forårsløg på skrå. 

Bland alle ingredienser, undtagen halvdelen af krydderurterne, i en skål og vend dressingen i. 

Smør over- og underboller med chili mayonnaise og fordel salat, Thai Beef samt krydderurter i de 10 sandwiches.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Kohberg Bakery Group A/S
Kernesvinget
6392 Bolderslev
Danmark
4573646400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Dressing

Økosandwich

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.