Skold citrongræs og riv den. Bland ingredienserne til dressingen sammen.
Bag sandwichbollerne efter anvisningen og lad dem køle. Steg kødet og skær i tynde skiver. Halvér agurkerne, skrab kernerne ud, og skær dem i 5 mm tynde skiver. Snit forårsløg på skrå.
Bland alle ingredienser, undtagen halvdelen af krydderurterne, i en skål og vend dressingen i.
Smør over- og underboller med chili mayonnaise og fordel salat, Thai Beef samt krydderurter i de 10 sandwiches.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Kohberg Bakery Group A/S
Kernesvinget
6392 Bolderslev
Danmark
4573646400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.