X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Nye Burgerboller med masser af smag

Koldhævet speltburgerbolle & Økologisk surdejsburgerbolle

Hos Kohberg har vi altid fokus på at levere det bedste brød, og give vores kunder den bedste smagsoplevelse. Vores bagere har derfor været en tur i udviklingsbageriet og det har resulteret i nogle smagfulde burgerboller med fokus på tidens trends.

I vores sønderjyske håndværksbageri, har vores bagere udviklet en Øko Surdejsburgerbolle og en Koldhævet Speltburgerbolle med fokus på smag og kvalitet. Vi har forsøgt at kombinere vores bagerverden med kokkeverdenen, og tænkt et skridt videre i forhold til anvendelsen af vores brød. Vi vil gøre det nemt for de professionelle køkkener, og derfor er begge burgerboller forskåret og fungerer som Tø & Servér.

Vores Øko Surdejsburgerbolle er en klassisk burgerbolle med en dejlig mild smag. Den er bagt på en flydende surdej, der tilføjer en meget markant og karakteristik smag. Perfekt til frokosten.

Du kan også forkæle dine gæster med vores Koldhævet Speltburgerbolle. Den er bagt på en fordej, der har fået lov til at trække i 24 timer - og dermed giver en ekstra smagfuld burgerbolle. Derudover har den en lækker saftig krumme og godt bid. 

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Kohberg Bakery Group A/S
Kernesvinget
6392 Bolderslev
Danmark
4573646400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

26.03.2024

Månedens opskrift fra Kornets hus - Hveder

April månedens opskrift kommer fra Kornets Hus, som er Danmarks nye oplevelsescenter for korn og mad

25.03.2024

Nyhed! Mini Rustikke Kartoffelstykker Mix

Med vores nye mixkasse er der morgenbrød til enhver smag

25.03.2024

Nye Burgerboller med masser af smag

Forkæl dine gæster med vores nye burgerboller, der er udviklet med fokus på tidens trends

21.03.2024

Nyhed! Smørbagte snurrer

Forkæl dine gæster med vores nye Kanel- og Kardemommesnurrer, der er bagt udelukkende på smør.

14.03.2024

Paneret Isingfilet – glutenfri!

Et smagfuldt alternativ til traditionelle rødspættefileter

14.03.2024

Grønlandske torskeloins

Fra skånsomt, kystnært fiskeri hvor torsken fanges med garn eller line

11.03.2024

Valsemøllen lancerer nyhed til fagfolk: ”ferment – aktiv surdej”

I forbindelse med fejringen af 125-års jubilæum, lancerer Valsemøllen melblandingen ”Ferment – Aktiv