X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.

Nye Burgerboller med masser af smag

Koldhævet speltburgerbolle & Økologisk surdejsburgerbolle

Hos Kohberg har vi altid fokus på at levere det bedste brød, og give vores kunder den bedste smagsoplevelse. Vores bagere har derfor været en tur i udviklingsbageriet og det har resulteret i nogle smagfulde burgerboller med fokus på tidens trends.

I vores sønderjyske håndværksbageri, har vores bagere udviklet en Øko Surdejsburgerbolle og en Koldhævet Speltburgerbolle med fokus på smag og kvalitet. Vi har forsøgt at kombinere vores bagerverden med kokkeverdenen, og tænkt et skridt videre i forhold til anvendelsen af vores brød. Vi vil gøre det nemt for de professionelle køkkener, og derfor er begge burgerboller forskåret og fungerer som Tø & Servér.

Vores Øko Surdejsburgerbolle er en klassisk burgerbolle med en dejlig mild smag. Den er bagt på en flydende surdej, der tilføjer en meget markant og karakteristik smag. Perfekt til frokosten.

Du kan også forkæle dine gæster med vores Koldhævet Speltburgerbolle. Den er bagt på en fordej, der har fået lov til at trække i 24 timer - og dermed giver en ekstra smagfuld burgerbolle. Derudover har den en lækker saftig krumme og godt bid. 

Har du spørgsmål til nyheden?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.

Kohberg Bakery Group A/S
Kernesvinget
6392 Bolderslev
Danmark
4573646400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Seneste nyheder

03.07.2024

NYT FJERKRÆPÅLÆG FRA DELITASTE

Prøv vores 3 nye fjerkræpølser i skiver.

03.07.2024

Ny eksklusiv skinkeserie lavet af gris fodret med kastanjer

Delitaste lancerer ny serie af udsøgte salamier og serranoskinke af grise fordret med kastanjer.

24.05.2024

Bag italienske surdejs-klassikere med én grunddej

Kom godt rundt i det italienske brødunivers med Valsemøllens grunddej.

24.05.2024

Bagetips til en sprød og saftig sommer med ”Ferment – Aktiv surdej”

Valsemøllens bagere har udviklet en række opskrifter på sommerens lækre brød med afsæt i ”Ferment".

23.05.2024

Friske og sprøde opskrifter til sommeren!

Hos Good Food Group elsker vi at inspirere til nye og spændende retter.

06.05.2024

Nyhed! Vegansk Pepperoni

Et plantebaseret topping-alternativ til pizza, focaccia og panini

28.04.2024

Nyhed! HELLMANN’S Professional

Nu lanceres en Hellmann's særligt udviklet til det profesionelle køkken og de hårdeste applikationer

23.04.2024

Bliv klar til grillsæsonen!

Skyd sommersæsonen igang og indfør en ugentlig grilldag, som helt sikkert vil gøre dine gæster glade

23.04.2024

Nyhed: Beauvais Økologisk Grøntsagsburger

Orkla har netop lanceret en revolutionerende og planterig nyhed: Beauvais Økologisk Grøntsagsburger

26.03.2024

Månedens opskrift fra Kornets hus - Hveder

April månedens opskrift kommer fra Kornets Hus, som er Danmarks nye oplevelsescenter for korn og mad