Fremgangsmetode

Udskriv

Marengs

Pisk æggehvider, eddike og salt skummende og tilsæt sukker lidt efter lidt. Pisk til blandingen er sej. Fordel marengsmassen på en bageplade beklædt med bagepapir og bag marengsen i ovnen. Lad den stå i ovnen på eftervarme, indtil ovnen er kold.

Syltede brombær

Smelt sukker i en gryde og tilsæt eddike - og lad det simre til sukkeret er smeltet. Tilsæt brombær og lad dem dampe med under låg i ca. 2 min. Sigt lagen fra bærrene og kog den ind til en tyk sirup. Kom brombærrene tilbage i siruppen og lad det køle af.

Bryd marengsen i mindre stykker og anret marengs lagvis med skyr og syltede brombær.

Marengs

Ca. 1 time ved 100°.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Marengs

Syltede brombær

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.