Pisk æggehvider, eddike og salt skummende og tilsæt sukker lidt efter lidt. Pisk til blandingen er sej. Fordel marengsmassen på en bageplade beklædt med bagepapir og bag marengsen i ovnen. Lad den stå i ovnen på eftervarme, indtil ovnen er kold.
Smelt sukker i en gryde og tilsæt eddike - og lad det simre til sukkeret er smeltet. Tilsæt brombær og lad dem dampe med under låg i ca. 2 min. Sigt lagen fra bærrene og kog den ind til en tyk sirup. Kom brombærrene tilbage i siruppen og lad det køle af.
Bryd marengsen i mindre stykker og anret marengs lagvis med skyr og syltede brombær.
Ca. 1 time ved 100°.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.