Brun smørret og lad det køle af. Pisk æggehvider, sukker, alt mel, bagepulver, salt og citronskal. Rør det brunede smør i lidt ad gangen.
Fyld små silikoneforme (dejen rækker til mere end 30 stk), der ligner svampefødder. Bages i ovnen ved 180° i cirka 20 minutter. Lad afkøle og fryse.
Fjern dåserne, tø op og dyp i citronsaft. Lad tørre i ca 30 min. Dyp i tempereret hvid chokolade.
Mal pralineformen med hvidt og rødt kakaosmør. Hæld derefter skallerne i hvid chokolade.
Kog fløde, glukose og havsalt op til hasselnøddeganachen. Hæld mørk chokolade og praline over og bland. Tilsæt smør og likør og bland glat. Lad køle til 30° og fyld pralineskallerne. Lad stå ved stuetemperatur (gerne 18°) natten over.
Dæk med tempereret hvid chokolade, afkøl og bank pralinerne ud af formen. Lim en praline på hver svampebund med lidt hvid chokolade. Læg på en tallerken med kakaonibs.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.