Blend de tørrede krydderier og hvidløg helt fint. Gnid andelårene med krydderblandingen og kom dem på køl natten over
Kom andefedtet i en gastrobakke og smelt det i ovnen. Tør krydderblandingen af andelårene og kom dem i gastrobakken - og sørg for at de er helt dækket med andefedt. Bag andelårene møre i ovnen. Lad andelårene køle af.
Blend halvdelen af cremefraichen og osten helt glat. Tilsæt resten af cremefraichen og citronsaft og rør det godt sammen. Smag til med salt og peber. Kom dressingen på køl.
Skær bunden af julesalaten og træk bladene fra hinanden. Vend dem med blåskimmeldressingen og drys med valnødder og appelsinfileter. Pynt med brøndkarse.
Server confiterede andelår med den friske julesalat.
Ca. 3 timer ved 120°.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.