Fremgangsmetode

Udskriv

Confiterede andelår

Blend de tørrede krydderier og hvidløg helt fint. Gnid andelårene med krydderblandingen og kom dem på køl natten over

Kom andefedtet i en gastrobakke og smelt det i ovnen. Tør krydderblandingen af andelårene og kom dem i gastrobakken - og sørg for at de er helt dækket med andefedt. Bag andelårene møre i ovnen. Lad andelårene køle af.

Blåskimmeldressing

Blend halvdelen af cremefraichen og osten helt glat. Tilsæt resten af cremefraichen og citronsaft og rør det godt sammen. Smag til med salt og peber. Kom dressingen på køl.

Skær bunden af julesalaten og træk bladene fra hinanden. Vend dem med blåskimmeldressingen og drys med valnødder og appelsinfileter. Pynt med brøndkarse.

Server confiterede andelår med den friske julesalat.

Stegetid

Ca. 3 timer ved 120°.


 

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Confiterede andelår

Blåskimmeldressing

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.