Dobbeltsyrnet. Dobbeltkærnet Vi har taget os god tid, kærnet den økologiske fløde, ladet smørret hvile i 48 timer, æltet det igen og syrnet det en ekstra gang. Den dobbelte kærning og dobbelte syrning giver smørret sin karakteristiske friske og dybe syrlige smag. Smørret har en blød men fast konsistens og er velegnet til bagværk og madlavning. Kongstanke bag smørret : At udvikle en smør med en balance mellem fedt og syre.
Har du spørgsmål til nyheden?
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
Seneste nyheder
Inspiration til sommerens bagværk til bagerierne og de professionelle køkkener
Bliv klar til sommerens kommende sæson med Valsemøllens nye sommerkampagne til professionelle.
Bliv klar til grillsæsonen!
Skyd sommersæsonen igang og indfør en ugentlig grilldag, som helt sikkert vil gøre dine gæster glade
Nyhed: Beauvais Økologisk Grøntsagsburger
Orkla har netop lanceret en revolutionerende og planterig nyhed: Beauvais Økologisk Grøntsagsburger
Månedens opskrift fra Kornets hus - Hveder
April månedens opskrift kommer fra Kornets Hus, som er Danmarks nye oplevelsescenter for korn og mad
Nyhed! Mini Rustikke Kartoffelstykker Mix
Med vores nye mixkasse er der morgenbrød til enhver smag
Nye Burgerboller med masser af smag
Forkæl dine gæster med vores nye burgerboller, der er udviklet med fokus på tidens trends
Nyhed! Smørbagte snurrer
Forkæl dine gæster med vores nye Kanel- og Kardemommesnurrer, der er bagt udelukkende på smør.
Burger af Stillehavskulmule – glutenfri!
En saftig, sprød og meget velsmagende paneret fiskeburger
Paneret Isingfilet – glutenfri!
Et smagfuldt alternativ til traditionelle rødspættefileter