Ymerfromage med kirsebær og puffede ris
SERVERING
10 portioner
Ymerfromage
Kirsebærsauce
Puffede ris
Pisk flormelis og æg luftigt. Vend ymer forsigtigt i. Lun citronsaften og smelt husblassen heri. Vend det i ymerfromagen. Kom fromagen i 10 forme og sæt dem på køl i 4-6 timer.
Kom sukkeret i en sautérpande – lidt af gangen og lad det smelte til en gylden karamel. Tilsæt de frosne kirsebær og lad dem simre i karamellen. Tilsæt kirsebærvin og flambér saucen til det er reduceret til det halve. Tilsæt maizena og kog saucen godt igennem.
Varm olien op til 200°. Fritér risene af flere omgange – til de er puffet op. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir og drys med lidt salt. Drys de puffede ris med kirsebærstøv.
Anret ymerfromage med kirsebærsauce og pynt med de puffede ris.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000