Ymerfromage med kirsebær og puffede ris

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Ymerfromage

  • 150 g flormelis
  • 50 g æg
  • 400 g Arla Pro Øko Ymer
  • 30 g citronsaft
  • 6 blade opblødt husblas
  • 1 liter Arla® piskefløde 38%

Kirsebærsauce

  • 400 g frosne kirsebær
  • 400 g sukker
  • 200 g kirsebær vin
  • 3 g maizena

Puffede ris

  • 450 g neutral olie
  • 100 g vilde ris
  • 20 g blendet frysetørret kirsebær
  • fint salt

Fremgangsmetode

Ymerfromage

Pisk flormelis og æg luftigt. Vend ymer forsigtigt i. Lun citronsaften og smelt husblassen heri. Vend det i ymerfromagen. Kom fromagen i 10 forme og sæt dem på køl i 4-6 timer.

Kirsebærsauce

Kom sukkeret i en sautérpande – lidt af gangen og lad det smelte til en gylden karamel. Tilsæt de frosne kirsebær og lad dem simre i karamellen. Tilsæt kirsebærvin og flambér saucen til det er reduceret til det halve. Tilsæt maizena og kog saucen godt igennem.

Puffede ris

Varm olien op til 200°. Fritér risene af flere omgange – til de er puffet op. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir og drys med lidt salt. Drys de puffede ris med kirsebærstøv.

Anret ymerfromage med kirsebærsauce og pynt med de puffede ris.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.