Fremgangsmetode

Udskriv

Ymerfromage

Pisk flormelis og æg luftigt. Vend ymer forsigtigt i. Lun citronsaften og smelt husblassen heri. Vend det i ymerfromagen. Kom fromagen i 10 forme og sæt dem på køl i 4-6 timer.

Kirsebærsauce

Kom sukkeret i en sautérpande – lidt af gangen og lad det smelte til en gylden karamel. Tilsæt de frosne kirsebær og lad dem simre i karamellen. Tilsæt kirsebærvin og flambér saucen til det er reduceret til det halve. Tilsæt maizena og kog saucen godt igennem.

Puffede ris

Varm olien op til 200°. Fritér risene af flere omgange - til de er puffet op. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir og drys med lidt salt. Drys de puffede ris med kirsebærstøv.

Anret ymerfromage med kirsebærsauce og pynt med de puffede ris.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Ymerfromage

Kirsebærsauce

Puffede ris

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.