Varm langsomt fløde og sukker op i en tykbundet gryde. Tag gryden af varmen og lad blandingen køle let af. Læg imens husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min. Tilsæt den udblødte husblas i fløden, og rør rundt til husblassen er opløst. Lad blandingen køle af i ca. 10 min. Tilsæt ymer og fordel panna cotta cremen i portionsglas eller serveringsskåle. Stil dem tildækket på køl i mindst 4 timer eller til næste dag.
Kog sukker, portvin, allehånde i en gryde ved svag varme. Tilsæt kirsebær og kog ved svag varme i ca. 2 min. Smag til. Jævn kirsebærrene med lidt kartoffelmel og sæt på køl.
Smelt sukker i en tykbundet gryde til en lys karamel. Tilsæt hasselnødderne til karamellen og vend det godt rundt. Bred hasselnødderne ud på bageplade beklædt med bagepapir. Bag nødderne i ovnen. Lad dem køle helt af, inden de hakkes groft.
Ca. 10 min. ved 180°.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.