ca. 12 stk. rugbrød
Hæld alle ingredienser til iblødsætning i æltekar el. rørekedel med dejkrog, og ælt i 5 min. Lad iblødsætningen hvile i 30 min. Resten af ingredienser hældes i æltekar el. rørekedel med spartel og æltes i 30 min.
Dejtemperatur: | 28-30°C |
Æltetid (vejl.): | 5 min. langsomt + 30 min. langsomt + 1 min. langsomt. |
Liggetid: | 30 min. Derefter køres 1 min. ved langsom hastighed inden afvejning. |
Dejvægt: | 1.100 g |
Form: | Aluform 76140 |
Dekoration: | Drysses med 1/3 havreflager + 1/3 sesamfrø + 1/3 hørfrø |
Hævetid: | 45-50 min. |
Bagetemperatur (vejl.): | Bageriovn: Indsættes ved 250°C, faldende til 190°C. Dampes normalt ved indsætning. |
Bagetid (vejl.): | 45 min. + 5 min. med åbent spjæld (kernetemperatur 96°C) |
NÆRINGSINDHOLD PR. 100 G
Energi | 1027 kJ / 245 kcal |
Fedt | 7 g |
- mættede fedtsyrer | 1 g |
Kulhydrat | 33,3 g |
- heraf sukkerarter | 2,6 g |
Kostfibre | 7,5 g |
Protein | 8,3 g |
Salt | 1,2 g |
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.