Fremgangsmetode

Udskriv

Antal

ca. 12 stk. rugbrød

Fremgangsmåde

Hæld alle ingredienser til iblødsætning i æltekar el. rørekedel med dejkrog, og ælt i 5 min. Lad iblødsætningen hvile i 30 min. Resten af ingredienser hældes i æltekar el. rørekedel med spartel og æltes i 30 min.

Dejtemperatur:28-30°C
Æltetid (vejl.):5 min. langsomt + 30 min. langsomt + 1 min. langsomt.
Liggetid:30 min. Derefter køres 1 min. ved langsom hastighed inden afvejning.
Dejvægt:1.100 g
Form:Aluform 76140
Dekoration:Drysses med 1/3 havreflager + 1/3 sesamfrø + 1/3 hørfrø
Hævetid:45-50 min.
Bagetemperatur (vejl.):Bageriovn: Indsættes ved 250°C, faldende til 190°C. Dampes normalt ved indsætning.
Bagetid (vejl.):45 min. + 5 min. med åbent spjæld (kernetemperatur 96°C)

Næringsindhold

NÆRINGSINDHOLD PR. 100 G

Energi1027 kJ / 245 kcal
Fedt7 g
- mættede fedtsyrer1 g
Kulhydrat33,3 g
- heraf sukkerarter2,6 g
Kostfibre7,5 g
Protein8,3 g
Salt1,2 g

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Valsemøllen
Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
76103300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Iblødsætning

Solsikkerugbrød med grød

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.