Fremgangsmetode

Udskriv

Rødbeder

Denne opskrift forvandler den franske klassiker Coq au vin til en fantastisk vegansk ret. Den herlige farve fra rødbederne samt den robuste smag passer perfekt til langsom tilberedning. Egnet til veganere.

Vend rødbederne i Milda 100%, og læg dem på en bageplade.

Tilbered dem i ovnen ved 160 °C i ca. 45 minutter.

Sauce

Brun løg og svampe i Milda 100% på en pande i ca. 10 minutter.

Tilsæt rødvin, vand og rødbedesaften. Lad det koge i 10 minutter.

Tilsæt resten af ​​sauce-ingredienserne, og bring det hele i kog.

Tilsæt de tilberedte rødbeder, og lad gryden simre i yderligere 20 minutter.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Ingredienser

Rødbeder

Sauce

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.