Denne opskrift forvandler den franske klassiker Coq au vin til en fantastisk vegansk ret. Den herlige farve fra rødbederne samt den robuste smag passer perfekt til langsom tilberedning. Egnet til veganere.
Vend rødbederne i Milda 100%, og læg dem på en bageplade.
Tilbered dem i ovnen ved 160 °C i ca. 45 minutter.
Brun løg og svampe i Milda 100% på en pande i ca. 10 minutter.
Tilsæt rødvin, vand og rødbedesaften. Lad det koge i 10 minutter.
Tilsæt resten af sauce-ingredienserne, og bring det hele i kog.
Tilsæt de tilberedte rødbeder, og lad gryden simre i yderligere 20 minutter.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.