Fremgangsmetode

Udskriv

Lun Carte d'Or Karamel Topping sammen med lime og vend forsigtigt bananstykkerne heri.

Milda Flydende Stege 100%, brun farin, sukker, æg, hvedemel og bagepulver i en rørekedel og lad den røre i ca 5 minutter.

Hæld bananerne og karamelmassen i en smurt tærteform og fordel dejen henover bananerne og karamellen.

Bag ved 170 grader i ca. 40 min.

Servér med flødeskum og Carte d'Or Karamel Topping.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.