En dejlig snack. Lav dem gerne i forvejen og frys dem ned. Her er tre varianter du kan lave, men det er kun fantasien der sætter grænser.
Kom vand, Knorr Mad 15 % og Milda 100 % i en rørekedel
Bland kartoffelmos, Umami, salt og peber og tilsæt det til vandet, mix det hele sammen i ca. 4- 5 min.
Lad mosen hvile i ca. 15 min.
Del mosen i 3 portioner og tilsmag dem.
Tilsmag første portion kartoffelmos med revet peberrod og rul mosen i kugler.
Tilsmag anden portion kartoffelmos med Krydderipure paprika og Knorr Professional Intense Flavours Roast Umami og rul kugler.
Tilsmag tredje portion kartoffelmos med wasabi og Knorr Professional Intense Flavours Miso Umami og rul kugler.
Alle kuglerne fryses.
Pisk de hele æg og lidt vand til panering
Panér kuglerne i æg og panko-rasp.
Dybsteg kartoffelkroketterne og server dem varme med dippen
Alle dips smages til efter egen smag.
DIP 1: Hellmanns Mayonnaise røres med Roast Umami
DIP 2: Hellmanns Mayonnaise røres med Citrus Fresh og Knorr flydende grøntsagsfond
DIP 3: Hellmanns Mayonnaise røres med svampefond, fint skåret æbletern og frisk hakket persille.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.