Fremgangsmetode

Udskriv

Burgeren

Burgertrenden er vokset stødt de sidste mange år, og har også vundet stort indpas i vegetaruniverset. I denne udgave har vi fokuseret på en variant, hvor fedme, syre og umami får mundvandet til at løbe hos selv den største kødentusiast.

Blend de opblødte kikærter sammen med løg, tapiokastivelse, æg, grøntsagsfond og 30g Roast Umami.

Form kikærtemassen som "bøffer" på en pande og steg dem sprøde i rigeligt olie.

Mayonnaisen

Rør Hellmanns mayonnaise sammen med røget chili purè og de sidste 30g Roast Umami.

Det syltede

Bland de snittede rødløg sammen med Hellmanns Cider Sherry vinaigrette.

Anretning og servering

Læg burgeren sammen med den lune briocheboller, chilimayo, frisk basilikum, de stegte kikærtebøffer, avocado og syltede rødløg.

Serveres gerne med fritter og dip

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Ingredienser

Burgeren

Mayonnaisen

Det syltede

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.