Burgertrenden er vokset stødt de sidste mange år, og har også vundet stort indpas i vegetaruniverset. I denne udgave har vi fokuseret på en variant, hvor fedme, syre og umami får mundvandet til at løbe hos selv den største kødentusiast.
Blend de opblødte kikærter sammen med løg, tapiokastivelse, æg, grøntsagsfond og 30g Roast Umami.
Form kikærtemassen som "bøffer" på en pande og steg dem sprøde i rigeligt olie.
Rør Hellmanns mayonnaise sammen med røget chili purè og de sidste 30g Roast Umami.
Bland de snittede rødløg sammen med Hellmanns Cider Sherry vinaigrette.
Læg burgeren sammen med den lune briocheboller, chilimayo, frisk basilikum, de stegte kikærtebøffer, avocado og syltede rødløg.
Serveres gerne med fritter og dip
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.