Fremgangsmetode

Udskriv

Chia-kokoscreme

En dessert, der er let at lave og endda er nærende, er det muligt? Det er det, fordi chiafrø er en god kilde til både protein og fibre, og rå kakao betragtes som en såkaldt superfood. Desuden smager denne mousse himmelsk godt.

Bland chiafrø, sukker og kokosmælk.

Lad det trække natten over i køleskabet.

Chokolademousse

Skum mælk og chokoladepulver i fem minutter.

Læg mousse, chiacreme og rå kakaopulver i en skål.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Ingredienser

Chia-kokoscreme

Chokolademousse

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.