Salt-karamelmousse med lakrids

SERVERING

20 portioner

Ingredienser

Metodik

  • 65 ml pasteuriserede æggeblomme
  • 150 ml Carte d´Or Karamel Topping 1 kg
  • 3 g Salt
  • 300 ml Rama Piske 31%
  • 50 ml vand
  • 20 g Knorr Texture Gelatine
  • 4 g lakridspulver

Ved servering

  • 1 g lakridspulver
  • 150 g hindbær
  • 50 g chokolade hvid

Fremgangsmetode

Metodik

En luftig, enkel og helt uimodståelig mousse – en rigtig lækker afslutning på et godt måltid. Opskriften kan også fryses og serveres som en parfait.

Pisk Knorr Piske til hvidt skum.

Pisk æggeblomme, salt og halvdelen af Carte d’Or karamel topping til en tyk skum.

Vend æggeskummet med resten af karamellen, lakridspulver og det piskede Knorr Piske.

Varm vande tog opløs Knorr Texture heri. Vend det herefter i skummet.

Fordel moussen i glas og køl i to timer inden servering.

Ved servering

Dekorer med friske hindbær, hvid chokolade og lakridspulver.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Unilever Food Solutions

Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
Tlf: 43284100

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.