Salt-karamelmousse med lakrids
SERVERING
20 portioner
Metodik
Ved servering
En luftig, enkel og helt uimodståelig mousse – en rigtig lækker afslutning på et godt måltid. Opskriften kan også fryses og serveres som en parfait.
Pisk Knorr Piske til hvidt skum.
Pisk æggeblomme, salt og halvdelen af Carte d’Or karamel topping til en tyk skum.
Vend æggeskummet med resten af karamellen, lakridspulver og det piskede Knorr Piske.
Varm vande tog opløs Knorr Texture heri. Vend det herefter i skummet.
Fordel moussen i glas og køl i to timer inden servering.
Dekorer med friske hindbær, hvid chokolade og lakridspulver.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
Tlf: 43284100