Fremgangsmetode

Udskriv

Metodik

En luftig, enkel og helt uimodståelig mousse – en rigtig lækker afslutning på et godt måltid. Opskriften kan også fryses og serveres som en parfait.

Pisk Knorr Piske til hvidt skum.

Pisk æggeblomme, salt og halvdelen af Carte d’Or karamel topping til en tyk skum.

Vend æggeskummet med resten af karamellen, lakridspulver og det piskede Knorr Piske.

Varm vande tog opløs Knorr Texture heri. Vend det herefter i skummet.

Fordel moussen i glas og køl i to timer inden servering.

Ved servering

Dekorer med friske hindbær, hvid chokolade og lakridspulver.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Ingredienser

Metodik

Ved servering

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.