Fremgangsmetode

Udskriv

Til fyldet

Okonomyaki er en japansk pandekage, som du kan fylde med næsten hvad som helst. Pandekagerne steges sprøde i Milda 100% og serveres med soja og Hellmann’s mayonnaise.

Steg løgene og kålen bløde i Milda 100%.

Bland løg, kål og søde kartofler.

Til dejen

Rør ingredienserne til dejen sammen, og bland den med de øvrige ingredienser.

Varm en pande op, og hæld Milda 100% på. Steg pandekagerne i ønsket størrelse på begge sider. Afslut med at bage pandekagerne i en varm ovn.

Før servering

Rør Knorr Koldrørt Jævning i din Ketjap Manis.

Servér pandekagerne med Ketjap Manis og mayonnaise.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Ingredienser

Til fyldet

Til dejen

Før servering

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.