Denne vietnametiske pandekage er fyldt med smag og friskhed. Fyldet kan varieres efter smag, behag og det man har i køkkenet og kan nemt laves i en vegetarisk udgave.
Alle ingredienser piskes godt sammen til en tynd dej.
Steg ca. 20 g kylling og 20 g rejer i olie på en pande og tilsæt et tyndt lag pandekagedej – steg den gylden på begge sider.
Dyp rispapiret i vand og bred pandekagen ud. Tilsæt bønnespirer, koriander, mynte og de urter som man ønsker og rul den i rispapiret – server rullen med chili dressing.
Bland alle ingredienser, smag til med lidt friskhakket chili og hvidløg og lad trække en time
Server til pandekagen.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.