Fremgangsmetode

Udskriv

Pandekagedej

Denne vietnametiske pandekage er fyldt med smag og friskhed. Fyldet kan varieres efter smag, behag og det man har i køkkenet og kan nemt laves i en vegetarisk udgave.

Alle ingredienser piskes godt sammen til en tynd dej.

 

Fyld til pandekagerne

Steg ca. 20 g kylling og 20 g rejer i olie på en pande og tilsæt et tyndt lag pandekagedej – steg den gylden på begge sider.

Dyp rispapiret i vand og bred pandekagen ud. Tilsæt bønnespirer, koriander, mynte og de urter som man ønsker og rul den i rispapiret – server rullen med chili dressing.

Chili dressing – Garnering til Ban Xeo

Bland alle ingredienser, smag til med lidt friskhakket chili og hvidløg og lad trække en time

Server til pandekagen.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet

Ingredienser

Pandekagedej

Fyld til pandekagerne

Chili dressing – Garnering til Ban Xeo

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.