Fremgangsmetode

Udskriv

Sådan tilbereder du retten

Steg kamfileten i ovnen efter anvisning. Vend mini aubergine og peberfrugter i olivenolie og salt. Gril på en varm grillpande indtil de har fine grillstriber og stadig har lidt "bid" tilbage. Rist mandler på en pande ved middel varme, indtil de er gyldenbrune. Hak persille og mandler groft. Bland revet hvidløg og citronskal til en fin masse. Bland massen med citronsaft, persille, mandler, chili-flager og olivenolie. Smag til med salt og peber. Skær skiver af kamstegen og anret med grillet aubergine og peberfrugt, chimichurri og fetaost.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.