Fremgangsmetode

Udskriv

Riv ca. 1 tsk. citronskal fint og rør det med saften fra citronen, honning og olivenolie og smag til med salt. 
Snit kålen fint, snit peberfrugten i strimler og del broccoli i små buketter, riv gulerødderne groft og snit løgene fint. 
Vend kål, gulerødder og løg i dressingen.
Bag den hele aubergine ved 200 °C i en time og lad den hvile ved eftervarmen.
Flæk auberginen og udhul den. Svits spidskommen, hvidløg og chili i lidt olie. Kom auberginen ved. Rør godt og tag det af varmen.
Tilsæt yoghurt og blend dippen jævn. Smag til med citronsaft, salt og peber.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Kålsalat

Auberginedip

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.