Fordel tomaterne i en gastrobakke. Rist tomaterne ved 230 °C varmluft til de sprækker, og de er let grillede. Blend hasselnødderne i en foodprocessor. Tilsæt hvidløg, olivenolie, eddike, paprika og cayennepeber til hasselnødderne. Blend det hele sammen til en pesto og smag til med salt samt peber. Vend bønnerne med olivenolie og rist dem i ovnen ved 175 °C varmluft i ca. 20 min. Steg kødternene med de sidste 10 min. Vend bønnerne med pestoen og de stegte tomater. Anret på et stort fad og drys med frisk hakket persille.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.