Rodfrugterne skrælles, skæres i store strimler og lægges i et ildfast fad. Vend rundt med en god olivenolie, krydr grundigt med kraftige krydderurter som f.eks. citrontimian. Krydr med salt samt knust sort peber.
Bag ved 175 °C. i ca. 40 min. til alt er mørt og karamelliseret i kanterne.
Snit spidskål fint og riv gulerødderne meget fint. Hak hvidløget og ingefæren meget fint. Kom det hele i en skål og riv skrællen af en citron udover.
Pres citronsaften over og tilsæt eddike, honning og skyr. Pil bladene af 1 kvist rosmarin og kom dem i.
Rør coleslaw sammen og smag til med salt og peber.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.