Varm chili sin carne efter anvisning på emballagen. Hæld grønsagsbouillonen i en stor gryde sammen med hvidløg, citronskal, timian og salt. Bring gryden i kog og tilsæt bønnerne og kog dem let møre ved svag varme. Hæld bønnerne til afdrypning i en sigte. Fjern hvidløg, timian og citronskal.
Fordel bønnerne på et stort fad. Pisk limesaft, olivenolie samt salt og peber sammen. Vend dressingen sammen med bønnerne og smag til. Fordel granatæble, avocado og rødløg på bønnerne og drys med masser af frisk koriander. Servér med chili sin carne og kogte brune ris.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.