Fremgangsmetode

Udskriv

Skær grøntsagerne i grove stykker og steg dem på en pande med olie og rosmarin i 20-25 min. Smag til med knust hvidløg, salt og peber. Drys med knust feta før servering.

Mariner rejerne med soya, honning, ingefær. Steg rejerne i ca. 4-5 min. til de er varmet igennem. Tilsæt hakket koriander.

Server straks rejerne med den varme ratatouille og evt. ristet brød og creme fraiche-dip.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.