Flæk hummerne ved at stikke en kniv ned i sammenføjningen mellem hoved og krop. Flæk først kroppen og hovedet, dernæst halen. Fjern tarmen, som sidder i halen, og mavesækken samt koralen som sidder i hovedet/kroppen.
Bland parmesan med pankorasp og hakket timian. Krydr med salt og peber.
Drys blandingen på de halverede hummere og dryp med smeltet smør.
Gratinér hummerne under grill til de er gyldne, ca. 8 min. ved 200°C.
Kog æggene smilende i ca. 7 min. Pil dem og hold dem lune.
Kog nudlerne som anvist og skyl dem i koldt vand.
Skær svampene i mindre stykker og steg dem i olie på en pande ved høj varme i 6-7 min.
Fordel nudlerne i fire skåle og læg svampe og halverede æg i. Drys med fintsnittet forårsløg og hæld den varme bouillon over. Server straks med de gratinerede hummere og halverede citroner.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.