Bland hellefisk, chili, sesamfrø, purløg og kapers i tern, og krydr med salt, sukker og citronsaft.
Skær syltede rødløg, mango, avocado, grønne æbler og røde peberfrugter i tern, og mariner dem i citronsaft for at bevare farverne.
Anret en rund form på tallerkenen, og fyld den ene side med de hakkede frugter og grøntsager og den anden side med hellefisktatar for at danne en cirkel. Pynt med fintsnittede radiser.
Serveres med appelsin- eller hindbærvinaigrette.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.