Optø sildefileterne.
Snit spidskålen fint og vend det med quinoa, fintsnittet bredbladet persille, citronolie og citronsaft. Smag til med salt og peber.
Rør skyren med pickles, ærter og karry og smag til med salt og peber.
Grill eller rist brødet og fordel den marinerede kål derpå. Læg en fisk på hver skive og afslut med skyr-remouladen. Server straks. Pynt evt. med frisk dild.
Varm evt. fisken direkte fra frost i ovnen ved 230°C i ca. 9 minutter.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.