Pensl lakseportionerne med barbecuesaucen og krydr med salt og peber. Bag dem i ovnen i ca. 13 min. ved 200 °C inden servering.
Kog couscoussen som anvist på emballagen, hæld vandet fra og kom den tilbage i gryden med hakket grønkål, svampesoya, sesamolie og sesamfrø. Varm igennem og smag til.
Skræl kinaradisen og skær den i tynde bånd på en mandolin eller en tyndskræller. Vend båndene med hakket dild og salt.
Anret den varme couscous med kinaradise, læg lakseportionerne over og server straks.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.