Fremgangsmetode

Udskriv

Kog rødbedene med skræl - det tager ca. 45 min.

Træk skindet af de varme rødbeder og skær top og bund af.

Skær rødbederne i grove skiver og vend dem med sennep, kapers og hakket koriander. Smag til med salt og peber

Smag creme fraichen til med peberrod, sukker, salt og peber.

Fordel torsk, rødbedesalat og peberrodscreme på 10 små tallerkner. Pynt med rød skovsyre og server straks.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.