Blend rapsolien med basilikum, hvidløg, revet limeskal, limejuice, salt og peber.
Flæk avocadoerne, udsten og skræl dem og skær dem i skiver.
Skær forårsløgene i mindre stykker og pluk brødkarsen.
Grill forårsløg og avocado på en pande i 2-3 min. på hver side. Krydr med salt og
peber.
Vend rejerne med avocado, forårsløg, brøndkarse, salturt og basilikumolie.
Server straks, evt. med friskbagt brød.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.