Fremgangsmetode

Udskriv

Kog hvedekerner og quinoa som anvist på pakken og skyl dem i koldt vand.

Kog æggene 6-7 min. og pil dem. Hold dem evt. lune i varmt vand.

Blend rapsolie og hvidløg grundigt.

Skyl hytteosten i en si under koldt vand.

Krydr rødspætterne med salt og bag dem i ovnen i 8-10 min. ved 180 °C.

Vend fintsnittet fennikel med hvedekernerne, quinoa, hytteost, plukket persille, rejer og hvidløgsolie. Smag til med salt og peber og anret salaten med de varme fisk og flækkede æg.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.