Kog hvedekerner og quinoa som anvist på pakken og skyl dem i koldt vand.
Kog æggene 6-7 min. og pil dem. Hold dem evt. lune i varmt vand.
Blend rapsolie og hvidløg grundigt.
Skyl hytteosten i en si under koldt vand.
Krydr rødspætterne med salt og bag dem i ovnen i 8-10 min. ved 180 °C.
Vend fintsnittet fennikel med hvedekernerne, quinoa, hytteost, plukket persille, rejer og hvidløgsolie. Smag til med salt og peber og anret salaten med de varme fisk og flækkede æg.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.