Fremgangsmetode

Udskriv

Flæk, udsten og skræl de modne avocadoer. Knus dem groft med et piskeris og vend dem med knust hvidløg, snittet rødløg, spidskommen og hakket chili. Smag til med citronsaft, salt og peber.

Skær torsken i stykker af 60 g og steg dem i olie på en pande på skindsiden i ca. 3 min. Sæt derefter panden i ovnen i 3 min. ved 200 °C.

Fordel avocado og torsk i ti små skåle og server straks.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.