Fremgangsmetode

Udskriv

Skær svampene i kvarte og steg dem på en pande i olie ved høj varme i 5 min.

Læg spinaten i en varm pand og vend den rundt i 2 min. Smag til med salt og peber og sæt panden til side.

Sauter risene i olie til de bliver klare; det tager ca. 5 min. Tilsæt hvidvin og lad det simre, til risene har optaget vinen.

Tilsæt nu 2 dl bouillon ad gangen og lad risene næsten optage væden, før de næste 2 dl tilsættes osv. Fortsæt til risene er møre.

Når risene er færdige, tages de af varmen og den revne parmesanost samt spinat og svampe vendes i. 

Vend evt. rejerne med røget paprika og server straks med den varme risotto.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.