Fremgangsmetode

Udskriv

Læg fiskene til optøning på en rist eller lignende.

Skyl hvedekernerne og kom dem i en gastrobakke eller et ovnfast fad.

Kog bouillonen op med porrer i skiver, korender, limeblade, appelsinfileter, nelliker, kanel og stjerneanis. Hæld det over hvedekernerne og læg et stykke bagepapir over.

Dæk gastrobakken med stanniol og bag i ovnen i 35 min. ved 180 °C.

Server hvedekernerne med fiskene og evt. limebåde og friskhakket basilikum.

TIP!

Fisken kan evt. lunes i ovnen direkte fra frost i ca. 9 min. ved 230 °C.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.