Fremgangsmetode

Udskriv

Bland rapsolie, citronsaft, dijonsennep, salt og peber sammen til en ensartet masse.

Kog kartoflerne i saltet vand, til de er møre – ca. 12 min. Hæld koldt vand på kartoflerne og lad dem køle helt af.

Flæk kartoflerne og grill dem på en pande ved høj varme i ca. 2-3 min. på hver side.

Hak salaten groft og vend sammen med kartofler, bønner og dressing.

Server med de optøede fiskefrikadeller.

Tip

Du kan også varme frikadellerne i ovnen direkte fra frost i 12 min. ved 185°C, eller tø dem og op lune dem i 5 min. ved 180°C.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.