Læg fiskene til optøning på en rist eller lignende.
Skyl hvedekernerne og kom dem i en gastrobakke eller et ovnfast fad.
Kog bouillonen op med porrer i skiver, korender, limeblade, appelsinfileter, nelliker, kanel og stjerneanis. Hæld det over hvedekernerne og læg et stykke bagepapir over.
Dæk gastrobakken med stanniol og bag i ovnen i 35 min. ved 180 °C.
Server hvedekernerne med fiskene og evt. limebåde og friskhakket basilikum.
Fisken kan evt. lunes i ovnen direkte fra frost i ca. 9 min. ved 230 °C.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.